Eladó Családi ház, Sárrétudvari

#121800514

Eladó Családi ház

30 millió Ft

Sárrétudvari
Alapterület:
150 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
958 m2
Felújított
Vegyes tüzelés
Udvari
2
Komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Hagyomány és minőség

Sárrétudvari, Költő Nagy Imre utca 25. szám alatt 958 m2-es telken lévő vegyes falazatú épület teljesen felújított, újraépített, minőségi anyagokkal, de hagyománytisztelő formában újraélesztett élmény családi ház eladó. Az ingatlanon található lakóépület földszintje 98 m2 hasznos alapterülettel, nappali, étkező, konyha, WC, fürdőszoba, infra szauna, közlekedő és hálószobából áll és tartozik hozzá egy kb. 20 m2-es nyitott veranda. A tetőtér 52/27 m2, 2 db hálószobával, egy társalgóval és egy WC-s fürdőszobával rendelkezik. Fűtés vízteres kandallóval, padlófűtéssel és radiátorokkal, illetve búbos kemencével történik, de rövidesen a gázbekötés is megtörténik. Az épület mögött akár 4 db gépkocsi beállására alkalmas fedett szín található. Az udvar nagyrészt térkövezett, kerítés körben, nagykapu automata működésű, növényzet locsolóhálózattal ellátott, kemence és egy organikus filagória is szolgálja a lakók és vendégek kényelmét.  

A népi építészet az építőtevékenység „provinciális ága”, amely azonban meghatározott szépségeszmény kifejezője. Megjelenik benne egy olyan szemléletforma, amely a „nagyművészetben” (grand art) nem létezik: a viszonyok rendszerében adott világ egyszerű tartalma, ahol a motívumok jellegét, a tartalom módosulását szükséges vizsgálni.

A 3D-s virtuális séta segítségével a házba otthonából is körbenézhet, melyet, ha a hirdetésben nem találja, a szükséges jelszóval e-mailben kérésre megküldök. Ha tudja értékelni az ingatlanban rejlő bűbájt és vonzerőt akkor egyeztessünk időpontot és jöjjön nézze meg élőben is!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése