Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
52 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

69

Eladó Családi ház

Sopron
Belváros
3
167 m2
614 m2

Sopron Belváros eladó ház üzlettel, garázzsal

Sopron, Csatkai Endre utca 7. szám alatti 614 négyzetméteres belvárosi telken fekvő családi ház és melléképület (üzlet, műhely és garázs) eladó. A családi lakóház 1957-ben épült téglából, nettó alapterülete: 84 m2, helyiségek: előszoba 8m2, 3 db lakószoba (19,2; 15,6 és 16,8 m2) , fürdőszoba 3,9 m2, konyha 8,95 m2, továbbá WC, tároló(spájz), padlásfeljáró.

A melléképület hasznos alapterülete: 83,2 m2melyből a három egybenyíló helyiség nettó alapterülete: 61,8 m2; a gépkocsi tároló nettó alapterülete: 21,4 m2

Az övezetre engedélyezett maximális beépíthetőség 70% (jelenleg 31,8% beépített).

Az épület a II. Rákóczi Ferenc u. 45. gyalogos átjáró felől hátsó gyalogos és gépjármű bejárattal rendelkezik. A Csatkai utca felől személybejárat van.

A ’90-es években került a ház felújításra, továbbá a gazdasági épület két ütemben megvalósításra Porotherm téglából. A családi ház részben alápincézett, jelenleg lakható állapotban van.

A nyílászárók korszerűtlenek, a ház és a melléképület korszerű hőszigeteléssel nem rendelkezik.

A családi ház tetőszerkezetét a 90-es évek elején lecserélték, akkor kapott a ház beton koszorút, új ácsolatot és betoncserepezést.

Fűtési rendszer: épületenként külön gáz központi fűtés. A lakóház 3 szobájában és a fürdőszobában kettő cserépkályha alternatív fűtési lehetőséget biztosít. Melegvíz a lakóházban villanybojlerről biztosított.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető. 

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban lehetséges.

 

 

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése